Hvad der starter som en slovensk udgave af den danske krimikomedie Rembrandt udvikler sig til et fatalt allegorisk drama om fortidens synder, der griber ind i nutidens hverdagsliv. Hvilket unægtelig ikke siger så lidt. 8/10 Holiday, The (US, Nancy Meyers, 2006) Sympatisk sukkersødme, der havde tjent sig selv bedre ved at være lidt mindre langtrukken og lidt mindre forudsigelig. Det gør mig bestemt intet, for jeg hylder det arkaiske, men det er jo lidt morsomt at konstatere, når der nu rent faktisk er tale om en handling, der foregår i en alternativ nutid. Tro mig, når jeg siger, at man tror, det er løgn. Tilværelsen kører på skinner for et fremstormende politisk talent, indtil den dag han distraheres af mødet med sit livs kærlighed, en balletdanserinde. Begge film bekender sig til film noir, foregår i 50ernes Los Angeles og handler om fåmælte, fordrukne ordenshåndhævere, der tager loven i egen hånd men her hører lighederne også op, for hvor Mulholland Falls er et solidt og forudsigeligt genrestykke,.A. Fair trade, som Craig siden har bemærket med vanlig sans for tør britisk humor. . The Limits of Control er tydeligvis lavet af en mand, der elsker film, men ikke alle vil elske at se denne film. 6/10 Pigen der legede med ilden (Sverige, Daniel Alfredson, 2009) Set på dvd. Baxter, der udlåner sin lejlighed til firmaets ledere, så disse kan dyrke deres elskerinder i al ubemærkethed. Stemningen i filmen er indledningsvis skummel og ildevarslende, men undervejs udvikler det hele sig i en sørgmodig retning med tragikomiske indslag. Filmens titel alluderer under alle omstændigheder ikke til de aliens, der figurerer i filmens skygger. 8/10 bestøvlede kat, Den (Puss in Boots; US, Chris Miller, 2011) Oven på en kæk og lovende indledning fuser filmen ud i et kattejammerligt rod, som jeg hurtigt mistede interessen for.

Massage med svensk afslutning dansk milf

Lad os bare sige, at jeg ikke er en af dem. 6/10 Troldbunden (Spellbound; US, Alfred Hitchcock, 1945) Set på dvd. Lidt flere virkemidler og mellemregninger havde været på sin plads i Another Year, der må beskrives som vintage Leigh og først er stillestående på en smukt registrerende måde, men siden på en irriterende uforløst måde. 5/10 miss bala (Mexico, Gerardo Naranjo, 2010) Desorienterende og prætentiøst narkodrama, der utvivlsomt har noget væsentligt på hjerte, men er umulig at engagere sig. Jackie Weavers Oscar-nominering for rollen som (bedste)moderdyret, der bag et evigt smilende og overbærende ydre gemmer på et kynisk kalkulerende familieoverhoved, kan kun siges at være fuldt fortjent. Han længes efter de åbne vidder og angivelige idealer fra en svunden tid, som han kun kender til fra romantiserende litteratur, tegneserier, film, radio. 6/10 juan (DK, Kasper Holten, 2010) Mærkværdig bastard, der hverken virker overbevisende som opera eller som film. Filmens dybt banale pointe trækkes ud på så pinefuld vis, at jeg i bagklogskabens lys ville have foretrukket at bruge dens dyrekøbte spildtid (pun intended!) på en tandrodsbehandling i stedet. Løgn eksisterer simpelthen ikke der findes end ikke et ord for det. 7/10 brighton rock (UK, John Boulting, 1948) Mesterlig film noir-filmatisering af Graham Greenes roman af samme navn. 8/10 DID YOU hear about THE morgans? Som spillefilm snyder En Familie dog på den narrative vægt og savner enhver form for kunstnerisk begrundelse og forankring. 6/10 Niceville (The Help; US, Tate Taylor, 2011) Set på blu-ray. En broget flok forbrydere har specialiseret sig i på spidsfindig vis at iscenesætte lejemord, så disse ligner grangivelige uheld og ikke vækker mistanke.

den er så firkantet og bovlamt fortalt, at det ærlig talt er en hån mod alverdens teenagere. 9/10 tree OF life, THE (US, Terrence Malick, 2011) 10/10 triangle (Australien, Christopher Smith, 2009) Et intelligent og udfordrende bud på horrorgenren. Graham Greene skrev selv manuskriptet til filmen, og Richard Attenborough fik sit livs rolle som den afstumpede Pinkie. Agatha Christie forklarede aldrig til fulde, hvad hun foretog sig under det 11 dage lange forsvindingsnummer. 8/10 biutiful (Mexico/Spanien, Alejandro González Iñárritu, 2010) 9/10 black bread (Pa Negre; Spanien, Agustí Villaronga, 2010) Set på CPH PIX 2011. Filmen er en troværdig og ganske uafrystelig oplevelse, der skal roses for at være i øjenhøjde med sine unge hovedpersoner, selvom beskrivelsen af Jasnas oprør, der særligt kommer til udtryk igennem utallige explicitte sex-scener, måske nok bliver lovlig monotont i længden. 5/10 daughters OF darkness (Les lèvres rouges; Belgien, Harry Kümel, 1971) Set med største fryd i Psych-Out-biffen i Cinemateket, januar 2012. 6/10 Whiteout (US, Dominic Sena, 2009) Banal thriller, der er lige dele forvirrende og forudsigelig. Filmen har Jack Nicholson i hovedrollen, fik en Bodil som årets europæiske film i 1976 og på Scope, Danmarks suverænt mest informative filmsite, kan man læse anmeldercitater fra den nylige repremiere i 2006, der gav mig det indtryk, at her var tale om et uomgængeligt. Filmen og dens medvirkende er ikke uden selvironi (David Hasselhoff udleverer fx sig selv, hvilket faktisk ville være morsomt, hvis det ikke var så ynkeligt men det redder ikke projektet: Filmen har ingen respekt for sit publikum og med en lattervækkende spilletid på blot. De to spor forenes til slut, da Yaron er med i indsatsstyrken, der stormer de unges kidnapning af en forretningsmand.Billig massage odense xxx og sex

Allerede efter en halv time begynder den tynde handling at fuse ud, og The Inner Life of Martin Frost udarter sig til en luftig, klichétung og dybt uvedkommende meditation over en forfatters mange sjælekvaler. 7/10 Postbudet ringer altid to gange (US, Tay Garnett, 1946) Filmatiseringen af James. Kaye er brite, men bosiddende i Los Angeles, hvorfra han primært gør sig som musikvideo-instruktør. 1/10 Casa de mi Padre (US, Matt Piedmont, 2012) Set på dvd. Jeg brugte det meste af de 40 minutter på at tænke over, hvem hovedpersonen egentlig lignede mest: Dejan Cukic eller Sacha Borat Baron Cohen. Kun Rom-delen med vandfaldssnakkende Roberto Benignis uønskede skriftemål til en stakkels præst på bagsædet  tager dog for alvor kegler. 7/10 Higher Ground (US, Vera Farmiga, 2011) Set på Canal. I og med at filmen udspiller sig i og omkring en lukningstruet art house-biograf kunne man have forventet, at instruktøren ville adressere filmens død, men det sker ikke.

Eventyrpigerne sorø amatør patter

6/10 Gør Carter kold (Get Carter; UK, Mike Hodges, 1971) Michael Caine i signaturrollen som gangsteren Jack Carter på nådesløst hævntogt i Newcastles underverden er selve definitionen på en iskold klassiker. 5/10 Killing, The (US, Stanley Kubrick, 1956) Denne tidlige Kubrick-film (da. Den enlige mor Jess trænger til et afbræk i hverdagen og takker ja til at tage på en sejltur med en flok bekendte. Michael Apteds nobelt underholdende film giver et bud, men som thriller betragtet er Agatha Christie-mysteriet for langtrukken og som drama betragtet temmelig forstilt. 3/10 Natural Selection (US, Robbie Pickering, 2011) Ganske vidunderlig indie, der sender en lige højre til dobbeltmoralen i USAs kristne bibelbælte. 7/10 Waking Life (US, Richard Linklater, 2001) Set på dvd. Filmens ungarske instruktør Benedek Fliegauf noterede sig i en helt anden boldgade for en af de mest bemærkelsesværdige europæiske film i 2012, roma-dramaet Just the Wind. 6/10 Burning Plain, The (US, Guillermo Arriaga, 2008) Set. Mine forventninger til Iron Sky som frydefuldt uhyrlig underholdning blev gjort grumme til skamme. Alle er skøre med fodbold og selv forbryderne er venlige. 8/10 Hvad blev der egentlig af Baby Jane? Det er den højspændte fortælling om psykopaten Pinkie en småforbryder, der myrder en stikker og med alle midler forsøger at slette sine spor. Snart går den metafysiske sammenhæng dog op for Martin, men på det tidspunkt er han allerede så håbløst forgabt i den skønne skabning, at han ikke kan give slip på hende.